Utan telefon för tillfället .

Ja-a. Som mamma sa åt mig igår; en olycka kommer sällan ensam. Min telefon gick sönder förra veckoslutet, sedan tappade jag bort min väska som jag var efter till polisstationen i förrgår, jag är sjuk och missade första gymnasieprovet idag och nu har min reservtelefon också kraschat totalt. Och så är jag utan pojkvän.. Nå, med tanke på allt det där så är jag väl ändå på rätt så bra humör. Why? C-: Hihi.



Dumma mamma låter mig inte fara på Elit-herrarnas första hemmamatch för säsongen idag, men snälla mamma tar med en ny telefon från jobbet som jag får använda tills imorgon när jag får en av pappa. Sedan tänker jag vänta snällt till jul då jag hoppas på att få en Iphone av julgubben. ♥ Pappa säger att den nyaste Samsung Galaxyn är bättre än en Iphone, men stor skillnad. Iphone är ändå snyggast, speciellt om den är vit (;

Imorgon MÅST jag och skriva hissaprovet, annors skjuter jag mig själv. Tänker inte börja gå och skriva alla prov på omtagning.. På eftermiddagen åker jag in till Hesa. Hinner kanske träffa en pööjk innan jag ska fara till pappa. Hoppas.

The axis of awesome .

Typiskt säger jag bara. Här ligger man hemma med feber och skitont i halsen en dag före provveckan börjar. Var borta från skolan igår också! :s

Som tur är jag ändå så pass pigg just nu att jag orkar läsa lite till proven. Här får ni en smårolig länk att underhålla er med ifall ni inte har något bättre för er :)


Believe in the run .

Lite på fem timmar träning idag. Inte illa! Orkar varken duscha, äta eller klä av mig. Haha. Det enda jag kan tänka mig att göra är att chatta lite på facebook och sedan läsa histora. C-;

Tumblr_lq5hkszyvk1qke924o1_500_large

Trääningsdag .







Så här såg jag ut igår på min powerwalk. Idag blir det en hel del träning; kom just hem från skolans gymnastik där vi spelade fotboll, snart innebandy och genast efter det fotboll igen.. Hur död kommer inte jag att vara ikväll!? Tänkte satsa på lite provläsning nu medan jag ännu orkar.

Rosa gummistövlar med kilklack !

Har sovit ungefär 5 timmar i natt skulle jag tro, men ändå är jag inte speciellt trött. Hade liksom så mycket energi på förmiddagen, trots allt festande, att jag måste ut på en och en halvtimmes powerwalk! Efter det:

  • Herrmatch (fotboll) med Sara och Kia
  • Middag bestående av linssoppa ♥
  • Ut och hålla Emma lite sällskap
  • ABC med mamma, köpte kvällsmål > fil .
  • Körde omkring lite bara för att rensa huvudet
  • Nu > facebook en stund och sedan Gossip Girl
  • Sedan > Ett kapitel psykologi ..



Världens sötaste gummistövlar, eller?!

Jajajjaja homme .

Hihihihi. Bästa fredag- och lördagkvällen på ett bra tag! Förutom att man skämde ut sig i sport-bh och någo hotpants inför en massa människor. Aa-aaa, så kan det gå. :)



Nu puss och gonatt. Emma sover redan gott i min säng.. ♥

För mycket choklad mmm .

Gud vad dagarna går snabbt! Det är redan onsdag idag. Igår gick dagen förbi på 5 minuter, var i skolan och sedan med Emma och äta på Darin och sen och se på fotbollsmatch(er). Tror bestämt att jag skrattade ihjäl mig några gånger. Hann också skriva ett finskaföredrag och så var dagen slut.

Idag måst jag ta itu med psykologin. Snart är det dags för prov och jag kan ingenting om social kompetens och försvarsmekanismer ännu.. Senare fotbollsträning!



Eftersom jag antagligen inte kommer att hinna blogga så mycket nu dom kommande dagarna så ska jag kort berätta vad som kommer att hända.
Imorgon slutar jag så tidigt att jag hinner fara på en länk innan jag och Hanna åker till Ekenäs för att möta Emma där. Ska kolla in marknaden lite och kanske träffa några andra personer? Skulle gärna komma tillbaks i tid och se på herrarnas första hemmamatch för säsongen, men det kanske inte blir av.
På fredag är det så klart Ekenäsmarknaden som gäller och jag har för mig att det kommer bli skitkul! Kanske tar det liiite lugnt ändå eftersom det är Gulnäbben följande dag. :)

Och någon undrade över min celiaki..? Jag kan inte alls äta något med vete, korn eller råg. Brukar inte märka av om jag i misstag skulle ha fått i mig lite, men om jag äter t.ex. en bulle eller något liknande så får jag nog lida lite efteråt! C-:

Från New York !

















Thank you mum ♥

En gång är ingen gång, två är en för mycket .

Aj. Har sjukt över allt efter lördagskvällen. En skinkan är ordentligt sjuk och så har jag en massa små blåmärken på benen och ett på handen. Man undrar ju lite vad man riktigt har härjat med..


Roligt med gamla bilder. Den här är ganska exakt 2 år gammal!

Hade hälsogranskning i skolan idag. Fick fylla i något papper om en massa onödiga saker. Snart iväg på gymnastik och sedan hem och vila lite före innebandyn. Hm, måste också städa upp min stora klädhög som ligger på golvet samt läsa psykologi.

En stark känsla .

Bara för att mitt läsarantal på bloggen ökat med 100% idag så måste jag väl skriva ett kort inlägg. Emil gjorde slut med mig idag. Det känns som att jag vill hoppa ner från en bro eller något. Ändå säger han att han älskar mig, det går inte ihop.

Ingen av oss vet vad vi ska göra.

Och varför i hela världen skriver jag om mina privata saker på bloggen?
Tumblr_lrpnx2iar11qaqxcdo1_500_large

Tacos till kvällsmål ?

Aäärgh. Älskling missade tvåans tåg, så nu är han här först klockan 5. Tills dess ska jag vara extremt duktig och läsa historia. Är skiträdd att jag ska faila totalt nu under första provveckan, så jag börjar läsa i god tid så att jag bara behöver repetera senare. Det är så otroligt mycket man måste läsa.

Var in via Canny idag och köpte ett par nya byxor åt Emil. Han provade dem på tisdagen och de satt perfekt! Men ssch.. Han vet inte ännu att jag har köpt dem åt honom. (;


Marabou-cappuccino .

Bk förlorade.. Och jag har sjukt i läpparna efter ett par slickepinnar. Sara tyckte inte om sin, så jag fick äta hennes också. Namnam. Tror att jag snart sätter mig i soffan med en Marabou-cappuccino och ser på Gossip Girl. Eller så gör jag hissaläxan. Eller psykologin. Vet ej. Är inte alls motiverad till att gå i skolan just den här veckan. Baajs.

 Desktop Wallpaper · Gallery · Windows 7   Morning Golden Flower

Handbollsmatch x:

Det här hemska vädret går på mina nerver! Hatar när det regnar, blåser och är kallt. :(
Trotsade den hårda blåsten och for ut på länk idag medan det var uppehåll. Stackars öron säger jag bara. Det värker ännu i dem.


Förra sommaren.

Men nu ska jag iväg på handbollsmatch eftersom Sara tjatar på mig såå! Hihi.

Buus .

Då var det väl dags att uppdatera bloggen igen! Har inte hunnit under de senaste dagarna eftersom jag varit med Emil ända sedan fredag. Då var jag och bowlade tillsammans med Emil och hans kompisar, sedan blev det skräckfilm ♥

På lördag for jag med till Vanda för att se på pojkarnas fotbollsmatch som dom vann 9-0. :) Så klart lyckades gulle skada sig..
Först knuffade någon honom i ryggen, sedan boxade målvakten honom i ansiktet, sedan sparkade någon honom i ansiktet och till sist landade han på huvudet. Gissa om man blev lite rädd när han kom ut från planen helt mörbultad och borta?! Han visste ingenting om vad som hade hänt under hela dagen och frågade om och om igen var vi var och vad som hade hänt. Helt klart en rejäl hjärnskakning. Plus en fläskläpp.



Hela lördagskvällen spenderades på Ekenäs sjukhus och eftersom vi inte hann med sista tåget hem till Hangö, så måste vi beställa taxi.

Älskling tog lite sjukledigt från skolan. Han har varit hos mig ända fram tills för en halv timme sedan. Saknar honom redan. Det är så skönt att vara med honom. ♥



Själv hade jag match på söndag. Äntligen fick vi in ett par mål, men trots det förlorade vi 4-2.

Nu ska jag sluta blogga och börja på hissaläxan som vi har till torsdag! Måst också läsa lite finska och samhällslära, speciellt som jag missade finskatimmen idag..

Trust .

Igår kom Emil hit över natten ♥ Vi var riktigt duktiga och lagade mat på kvällen. Sedan såg vi en halv film - Bad teacher - och så gick vi ut med Ruby på kvällslänk eftersom ingen annan är hemma här i huset. Är ännu ensam idag och imorgon innan mamma kommer hem far jag till Hangö!

Slutade redan 20 före 11 idag, men blev kvar i skolan på ett par bildkonstlektioner. Blev klar med min kopia av en akrylmålning och var faktist 100 procent nöjd med den! Mellan de två lektionerna i bildkonst var jag hos frissan och klippte håret lite grann, vilket jag också blev nöjd med. När jag kom hem halv två åt jag lite och sedan lade jag mig i sängen.. Ingen bra idé eftersom jag somnade och sov ända till klockan 7! Liksom yees, dit for innebandyträningarna som man hade väntat på.



Ska nörda lite hissa nu eftersom jag har lite svårt att få allt om antiken och medeltiden att hänga ihop och sedan blir det sängen. Haha, är dödstrött även efter min långa dagssömn. :)

Outfit .





Nya skjortan från H&M och ett par av mina favoritörhängen. Skjortan är lite längre baktill, men det syns inte så bra på bilden. Gillar färgen på den jättemycket!

Min fot känns lite bättre idag och jag har sådan lust att fara ut och springa, men jag tror inte jag vågar i fall den skulle bli värre på nytt. Men imorgon är det back to basic!

The end .

Håller på att dö av trötthet och klockan är inte ens halv elva! Dessutom sov jag ett par timmar idag mitt på dagen före gymnastiken. Och min stackars fot är helt jättesjuk. Skadade den igår på matchen och inte blev den bättre på gymnastiken idag av allt springande. Inte så klokt att springa några kilometer extra efter jumppan heller.. Efter det var foten så sjuk att jag inte kunde vara med på innebandyträningarna. Såg på dem i alla fall och efter det blev jag och se på a-juniorernas fotbollsmatch med Emma och Hanna.

Får ta det lugnt imorgon ännu så ser jag om jag kan träna lite på onsdag igen. Tror bestämt att jag tar helt och hållet en 'hemmadag' imorgon! Ni vet, kanske bakar något gott och bara ser på TV. Skulle sitta riktigt fint just nu.

Augusti-2011-2-001-12-kopia_164711957_large

weheartit i brist på egna bilder .

Rumpa .

Jejeje. Har ätit tre dagar i rad på McDonald's nu! Mår ännu ganska kakkabajs, men mådde som sämst under matchen. Usch. Snälla mamma gav mig lite pengar att shoppa för i Jumbo, så jag kom hem med en stor rosa halsduk, matchande vantar, en blus och en skjorta från H&M. Plus lite naminami från matbutiken.

Aa, och matchen gick åt rumpan idag. Spelade på sandplan och jag fick vara back eftersom jag visste att jag inte skulle orka springa något speciellt mycket. Måste väl inte ens nämna att det inte gick något vidare?


Bild från turneringen i Lahtis. Victoria, jag, Denise och Lumi.

Fast jag sov hela vägen till Vanda idag så är jag ändå jättetrött nu redan! Det blir helt enkelt sängen för mig om en liten stund.

How nice .

Mår riktigt dåligt. Har ont i magen och mår illa. Måst ändå iväg på match nu eftersom vi inte har en enda bytesspelare. Kul.. Det känns i alla fall liite bättre när jag vet att mamma har lovat att vi far till köpcentret Jumbo efteråt och att hon kanske beställer en Iphone åt mig snart. :) Man vill ju inte vara den enda i skolan som inte har en. För så känns det! Plötsligt har nästan alla Iphone eller någon annan dyr telefon.



Napakoru ♥

Jeans .

Har två håltimmar så är hemma och packar och äter. Mums med fil och lakritsglass till lunch.
Klockan tre far jag och älskling med tåget till Hesa! Jätteroligt att ha honom med till pappa. Emil har aldrig träffat varken pappa, Anna eller mina småbröder. Före vi åker till Borgå från Hesa så har jag bestämt att vi måste gå och äta på McDonald's. En av dom farligaste sakerna med storstaden ju .. C-;



Min enkla outfit för idag. Älskar jeansen från Gina! Tog dessutom på mig mina
5-6 år gamla Converse som någon gång i tiderna varit fina och ljusrosa. Måste
nog lägga in en bild på dem någon dag.

Lackar mina naglar som bäst, men måste snart bege mig tillbaks till skolan. Dubbeltimme finska som avslutning på skolveckan. Wuhu.

RSS 2.0