w e d n s d a y .

Onsdag onsdag onsdag. Vaknade hos Jonny och kom hem med hans mamma kl 9. Har varit duktig och jobbat på vårt projekt idag ett par timmar tillsammans med Dessi & Tessu, men jag erkänner att jag har latat mig dom två senaste timmarna framför TV:n ^^.

Har lovat mig själv att läsa både finska och franska idag. Ska skriva båda nästa vecka på omtentamen. Finskan har jag inte alls skrivit ännu och franskan fick jag 6 i (har aldrig fått under 9 förut..!) så den tar jag om.





Senaste köpen från Lindex. Tillsammans 40 euro. Gillar verkligen deras priser :)

Kvällsmål efter en skön länk .


If I catch you .

Kort uppdatering; Kuul sportlov. Först hos pappa ett par nätter och träffade småbröderna och sedan hemma och slöa med Jonny resten av tiden + ett besök till H:fors med honom. Haha, och så var det ju också 'fest' hos mig på måndagen! Först sku bara jag och Emma ha lite kul, men sedan var vi rädda att vi sku bli forever alone så de sluta med att vår lilla lägenhet var full med människor - både kända och mindre kända. Måste väl nämna att polisen hälsade på? Nåja, fast mamma också var lite sur så ångrar ja ingenting! :)

Sorry for party rocking!



Idag började flexveckan som vi har i gymnasiet. Har ingen aning om varför i hela friden jag valde att gå samhällsmatematik?! Som tur är det ganska chill med Roger ändå. Är till och med ledig på onsdag! (Dock för att jobba på ett projekt..)

Sedan undrar jag vad det är för fel på mig, sitter här med träningskläderna på fast träningarna börjar typ nu? Var starkt på väg på min första innebandyträning på länge, men ändrade mig och här blev jag? Det är ju inte träningsmotivationen det är fel på, utan på det där med innebandyn.. :s Var till och med på länk både på fredag och lördag för att lite börja få tibaks min goda kondition, så varför vill jag inte fa på innebandy nu mera?

Hehe, dessutom lyckades ja försträcka min akillessena på lördagens länk, men den känns helt bra nu. Tror det blir en länk helt för mig själv lite senare.

I borgå hos pappa .

For int sen heller med mamma, Molly och Wilma till Vuokatti och skida. Kom istället till Borgå igår efter skolan och far hem imorgon. På det sättet har ja både mera att göra (som jag ser på saken i alla fall) och får träffa Jonny lite mera nu på sportlovet :)

Har hunnit slösa bort en massa pengar på shopping idag, fast det är inte så farligt med tanke på att jag inte har shoppat på ca 6 veckor! (Förutom en blus och mössa på tisdag och skorna mamma köpte åt mig). Kom hem med två basic koftor från Vero Moda, en grå och en svart, två t-skjortor, en bh, ett halsband och ett armband från Lindex, en blus från Esprit, en blus åt Jonny och lite andra små grejor till mig själv. Nöjd!

Kanske jag kan hålla mig nu igen till vi far på kryssning till Sverige om kanske en månad?


Alla hjärtans dag !

Har haft tre lektioner idag och är nu inne på min tredje håltimme. Ska om en stund gå till skolan och ha franska. Tänker fråga snällt av Monica om jag kan få sluta liite tidigare så jag hinner till treans tåg med Jonny. Ska en sväng till Ekenäs; Jonny ska ha någo knappar därifrån och jag tänkte kolla lite i Lindex. Sedan ska vi besöka kinesiska restaurangen vändagen till ära! Visst tycker jag att Alla hjärtans Dag inte är såå speciell, men det känns nog som ett måste att göra något lite mysigt när man har en pojkvän. Har dessutom suttit hela morgonen och ritat små gulliga lappar åt honom :) Hihi.
Best-feeling-like-love-person-text-favim.com-92306_large
whi .

WTF ?!

Mitt inlägg som jag skrev just försvann! Helt totalt! Bara PUFF så var det borta. OK.

Hade skrivit så fint om att jag var på bio igår och idag på Elit-match med flicksen. Och att det imorgon är fest i Tenala.. Voi kaki, nu orkar ja int skriva allt på nytt :(

Buu

Ögoninflammation ?

Var egentligen på väg ti skolan idag, men vaknade med hemsk huvudvärk och rinnande ögon så stannade ändå hemma. Har antagligen ögoninflammation nu också ._.

Var hos läkaren igår och fick ännu en ny antibiotikakur.. Hade väldigt höga infektionsvärden och bihåleinflammation. Jess. Nu ligger ja än en gång i soffan, orkar inte ens se på tv just nu. Men jå, snart ha ja haft alla sorts infektioner, inflammationer, influensor och virus som man bara kan ha, så månne de inte blir bättre snart! :)

Tog just världens finaste bild på vår egna lilla Ruby som fyllde 6 år igår!

Tagen med Iphone!


Torkade lingon .

Ligger i soffan, fortfarande sjuk, och ser på tv. Slötittar på någon småfånig cheerleading-film. Har inte uppdaterat er om min hälsa på senaste tiden, men jaa-a.. Jag tycks aldrig bli frisk. Har haft feber i flera dagar och har en ny influensa på g. Var till läkaren på måndag och fick intyg om att jag har varit sjuk i FEM freaking månader nu! Visst har jag dagar ibland då jag mår lite bättre, men sen ligger jag plötsligt hemma med feber etc igen. Gissa om man blir deprimerad och bara vill gråta hela tiden när man inte ens kan träna eller gå i skolan ordentligt när man är sjuk hela tiden.

Var i alla fall med Jonny, hans bror och hans brors flickvän till Ekenäs igår och bowla. Sedan spelade vi Buzz hela kvällen och åt tacos. Jättemysigt. Men joo.. Ensam hemma nu. Buu.

Jo dessutom så har ja int känt någo smaker eller dofter på en vecka nu. Det är helt sjukt! Känner ingenting när jag äter, typ bara lite hetta i munnen om det är någo starkt osv. Helt hemskt! Gissa om ja kommer njuta av att äta när ja kan känna smaker igen?! Kan inte ens känna doften av min starkaste parfym nu ju.


Nya vinterskor !

Fina bilder tagna med Iphonen .. :) Hur som helst köpte mamma två par väldigt nätta vinterskor åt mig just! De korta svarta är vattentäta samt jätteskönt fodrade och passar i de flesta väder och de högre bruna är super gulliga och sköna :) Mamma köpte också ett par Björn Borg-skor åt Molly och ett par egna vinterskor åt sig själv.. Lönar sig verkligen att satsa lite när det är "ta två, betala för ena paret" eller hur man ska säga de smart ^^.


RSS 2.0