Tusen rosor och en tulpan .

.. Och så har man en ännu mera känd lillasyster! Hon kom andra (!) i finska Talent och jag är antagligen världens stoltaste storasyster just nu.

Var med tjejen till Ekenäs idag där hon intervjuades för Yles radio. Hon har haft fullt upp med samtal från tidningar om intervjuer och förfrågningar om spelningar osv. Hjälp säger jag, hur orkar hon?! Men hon är den av oss som älskar att stå i rampljuset och få all uppmärksamhet ;) Hihi.
På fredagen uppträdde hon ju också på julgatans öppning här i Karis och gjorde det skitbra!


Syster

Haha, jag skriver nästan mera om syster än om mig själv ju!


Imorgon ska jag till Ekenäs igen, men med Emma. Kolla lite i butiker och sånt bara. Mina pengar är slut och jag har ingen aning om hur jag ska få ihop tillräckligt till alla julklappar som borde köpas så småning om? Förra året gick det åt närmare 200 euro på det ju.. Det får väl bli lite mera budget i år, hehe :)

Nu ska jag läsa till mitt sista prov för den här perioden. Modersmål. Fick 7 i mitt fysikprov idag och var riktigt nöjd eftersom det är mitt svagaste ämne i skolan näst efter finskan. Resten av proven har också gått fint!

Färgar håret . Yaay

Nu har jag skrivit hälften av proven för den här perioden, dvs 3 st. Har i princip helt ledigt imorgon, men måst nog fara på förberedande inför fysiken. Har faktist inte fått ut något av mina prov ännu, så dem vill jag gärna få imorgon!

Var idag till HVC på blod- och svalgprov.. IGEN. Pust. Man kan riktigt se alla hål i armvecket där dom har stuckit mig :s Eftersom jag aldrig tycks bli frisk så tänker jag ändå börja träna som vanligt igen. Var ute på en länk idag och tränade lite här hemma också. Nu ska jag komma i form igen hörni!

Uppmärksammade den här låten för endast några dagar sedan. Många av er har säkert hört den för en tid sedan ren, men om inte så lyssna! Otroligt hur David Guetta lyckas få ihop så bra låtar hela tiden.



M o ll y !

Syster vann semifinalen igår! Två gick vidare, men hon var den som fick mest röster. Sjuukt!

Nästa veckoslut kommer att bli galet. Festas på fredag och final i Talent på lördag!

Ändå finns det sämre saker i min tillvaro.. Vaknade med jätteont i halsen idag osv och kunde inte fara med till Esbo och spela matcher :( Snälla låt mig bli frisk. Mamma och syster far till Helsingfors idag eftersom Molly har handbollsmatch och då kommer Ben hit och håller mig sällskap.
Btw börjar provveckan imorgon redan för mig och en del andra med engelskaprov. Måst hinna läsa på det också.

När jag går ner .

Mådde hur bra som helst ännu på måndagen, men igår började jag känna mig snuvig igen och fick ont i halsen. Vaknade med feber idag och blev hemma från skolan. Aäarafaafefkjhraa. Så känner jag just nu.

Var till läkaren på morgonen - Tog blodprov och fick recept på antibiotika samt allergimedicin plus en remiss till röntgen i Ekenäs senare idag. De ska röntga mina lungor och bihålor. Läkaren jag hade var från Estland, han kunde just och just finska och inte var det lättare att förstå honom eftersom han bara mumlade ._. Är bara glad att han skrev ut antibiotika åt mig!

Hade tänkt fara på bio idag, men nu går det ju inte precis. Också Emma är hemma och sjuk :/ Hoppas att vi är friska imorgon så det blir att fara och se på Elits herrar som har hemmamatch.


Hörde denna på Sveriges radio igår och tycker att den är väldigt bra!

Det finns så många söta pojkar . ^^

Ett lyckat veckoslut igen en gång! Tackfest på fredag med förfest hos mig, vaknade sent på lördag - Emma kom till mig, vi for till Masaby och Köklax och såg på innebandymatcher - senare s.k. filmkväll hos mig. Ganska många här då; Jag, Emma, Markus, Ben, Linus, Bens kusin och hennes 'kille', Jay, Conny och Jimmy plus kortvisit av några andra. Kul! Emma blev här och tusa ♥

Idag var jag en sväng till Borgå eftersom det är farsdag. Åt god mat och sedan väntade jag på syster medan hon hade en intervju och sedan åkte vi hem igen med mamma. Gjorde ett besök på McDonald's i Lojo på vägen ^^.



Nu ska jag ägna mig åt lite läxor och läsning (suck, kommer aldrig orka läsa min bok färdig..) och sedan stupar jag i säng så fort jag kan! Enligt mitt sista textmeddelande igår på natten så somnade jag först halv fem.. Haha. Just så, inte så konstigt att jag sov nästan hela vägen i bilen? :)

Hur skönt som helst att få börja kl 10 imorgon istället för 8 som vanligt. Och ännu skönare att få träna igen! Dumma angina och feber och förkylning och häl som har bråkat med mig i över en månad nu.

Vit och rosa .

Jeje. Är nog så glad över min nya Iphone! Man blir ju inte bara lite beroende av att kolla facebook hela tiden.. Trodde att tangentbordet på skärmen skulle vara lite jobbigt, men det funkar riktigt bra. Kom dessutom på idag hur man laddar ner appar från App Store utan att behöva ge upp sitt kontonummer :)





Fick ett skydd av mamma. Det täcker visserligen bara kanterna, men skyddar även till en viss mån mot skrapor när man har den på bordet t.ex. Finns att köpa i flera telefonibutiker, mitt kostade 27 euro men man hittar helt klart billigare likadana!

Imorgon efter skolan far jag och Emma till Sello och shoppa ♥ Borde hitta en lite snyggare topp som sku passa till min nya kjol. Måst i alla fall i säng nu, har varit hemma från skolan idag med feber och ont i halsen (igen en gång..) och måst verkligen få tillräckligt med sömn så jag orkar stiga upp på morgonen. Har ett mindre test i mattan och har ingen aning om hur det kommer att gå.

Godnatt !

RSS 2.0