Varför ska det vara så kallt ? :c

From Sweden;


Kilklacksskor i äkta läder från Din sko, för ca 55 euro på rea (ca 80 e normalt).




Båda väskorna är från Lindex.

Det är redan onsdag idag. Vet inte varför andra ska klaga på hur länge det alltid är till veckosluten när jag själv tycker att det alltid just är fredag! Tänk nu, det är bara torsdag kvar nu och sedan är det fredag igen. Huhhu så tiden går. Allt för lite tid att läsa på prov.. Höhö.

Ska försöka hitta lite överloppsenergi någonstans inom mig nu och läsa på moddaprovet. Sedan blir det en power nap. Eller jaa, om man nu ens kan kalla det för power nap eftersom jag alltid sover waay longer than 20 minutes. 1-2 timmar rättare sagt. Nåja, hur som helst. Till kvällen blir det hemlagad pizza! Länge sen sist :)

Hungerspelen .

Hehe Jenny.. ^^ Jag lovar att vara mer aktiv som bloggare under den kommande tiden! Håller som bäst på att ladda kameran så att jag kan lägga in ett par bilder senare ikväll.

Provvecka på G med första provet imorgon, fast det egentligen är utanför provveckan. Franska, modda, matematik, finska, biologi och engelska. Yjees. Har laddat upp med lite salmiak så att jag ska orka läsa så mycket franska som möjligt idag. Har varit sjuk och borta från skolan säkert halva perioden, så har en hel del att ta igen nu inför alla prov! Inte kul, men vad gör man.

Hade nyligen föredrag om en bok i modersmålet. Läste först Tjuvarnas Marknad av Jan Guillou, men den var såå tråkig så jag valde en ny två dagar före min presentation. Istället tog jag Hungerspelen av Suzanne Collins som jag fick i julklapp. Kunde helt enkelt inte sluta läsa den! Det var den bästa boken jag läst på säkert 3-4 år. ..och då har jag läst en hel del böcker. Jag lovar, ni blir inte besvikna om ni läser den. Tror att den passar pojkar jättebra också.

Hungerspelen är den första delen i en trilogi. Fick alla tre böcker till julklapp.



Ps. Den första boken kommer även ut som film i slutet av mars!

Tillbaks till den normala vardagen .

Veckan i Sverige var hur kul som helst. Vann en av fyra matcher, lite surt bara att vi spelade mot båda de lagen som var i A-finalen. Det gick ungefär lika bra för våra pojkar :)

Köpte inte så mycket under resan, men ändå försvann nog alla mina pengar :s Kom i alla fall hem med två nya väskor, två Iphoneskal, ett par bruna läderskor med kilklack, en Gothia t-skjorta med namn och nummer på, två par trosor, en mössa (som jag gav till Jonny eftersom han var så söt i den), lite smycken och ett par träningsshorts åt mamma. Resten av pengarna användes väl till mat och godis + små nödvändigheter (nässpray mm). Kanske sätter in några bilder på väskorna och skorna om jag orkar!

Mår skit, skit och ännu mera skit just nu. Har haft hosta och snuva nu i två veckor och så fort vi kommit hem från Göteborg fick jag såklart feber. Har redan missat tre skoldagar och så som jag mår just nu har jag ingen ork att fara till skolan imorgon ännu. Tror ändå att jag ska göra allt för att släpa mig upp ur sängen imorgon, har en ganska lätt skoldag och efter skolan tänkte jag fara till Jonny och sedan på Elits hemmamatch.



Fiiin bild från Emmas blogg!

Haha, ni skulle bara veta hur mycket jag har sovit de här två senaste dygnen! Har kanske varit vaken 6-7 timmar allt som allt och ändå är jag fortfarande trött och vill bara i säng igen. Ska bara blogga färdigt och läsa lite på min moddabok och sedan hoppa i säng.

.. Och jag tror bestämt att jag har bloggat färdigt nu!

Det finaste .

Igår firades det för hela år 2011! Året hade väl sina motgångar, men i stort sett var det jättebra. Hoppas på ett lika händelserikt och roligt år 2012. Orkar inte börja gå igenom det gångna året, men ska berätta vad mina nyårslöften är för detta år..

1. Satsa mera på träningen igen.
2. Sköta skolan lika bra som förut och kanske ännu lite bättre!
3. Skaffa ett ordentligt sommarjobb.. Haha.
4. Försöka vara världens bästa flickvän.


Så här gott började mitt år 2o12!

Var med Jonny hos Ingrid och firade med lite andra kiva människor igår. Själv mådde jag säkert finast av alla, men jooo. Har tillbringat så gott som hela dagen hos Jonny; slöat inomhus, spelat alfapet med hans familj och sådant mysigt. Hihi.

Imorgon ska det packas lite redan > på tisdag start mot Sverige! Kommer bli skitkul. Har också träningar imorgon. Jeje.

RSS 2.0