Buu .

Jokerit vann 2-0.. Men bra match ialf! :)


Game day!

Igår var jag och se Hunger games på bio. Såg den tillsammans med flera fina tjejer och filmen var super (boken är dock fortfarande bättre)!

Fick just veta att mamma har skaffat biljetter till kvällens ishockeymatch, Jokerit - HIFK i Hartwall som är Jokerits hemarena. How awesooomee!? Tar med mig min käre pojkvän på tåget klockan fem och sedan blir det grejjor. Om Jokerit vinner ikväll så blir det deras fjärde vinst i rad i 'play-off:en' och HIFK har ingen chans kvar mera.. Tyvärr, eftersom jag hejar på dem! Sedan till Jonny över natten. Har ledigt fem dagar i sträck ju! Woop.

Dagens dricka :)


Macarons ? Eller ?

Jag har känt mig så otroligt kreativ dom här senaste dagarna! Har velat måla, rita, fotografera, skriva.. Till och med baka. Satsade stort och köpte ingredienser idag till macarons, men resultatet blev väl inte riktigt som det var tänkt. Hehe. Dom blev totalt PLATTA. Och fyllningen som jag hade med smält choklad ville inte stelna etc etc.





Kanske gick det lite tokigt eftersom receptet var jättekrångligt. 35 gram socker hit och dit, 60 gram äggvita.. Huhh. Men vet ni vad? Dom går att äta! I alla fall när man är riktigt sötsugen. :)

It's going up up up ..

Har chillat hela veckoslutet, men nu är det allvar som gäller. Har finskaprov imorgon. Kanske borde ha börjat läsa liite tidigare än dagen före? Nå, nu går det inte att ändra på den saken mera /:

På tal om chill så är jag ledig torsdag, fredag, hela veckoslutet så klart och ännu måndag! Ibland är provveckor faktist väldigt sköna! ;)


Juu random bild.

Har varit på power walk med syster, ska läsa lite nu och så blir det kanske film hos Jonny ännu ikväll om jag hinner! Såg på film igår kväll också med honom, Molly och Wilma. American virgin, som faktist var kuul ^^.

Var köper jag mina skal ?



Mitt nyaste telefonskal. Helt simpelt och genomskinligt. Älskar att det inte är så där jättehårt, utan är lite böjligt men ändå stadigt! Beställde också hem en liten plugg till hålet där man sätter in tex hörlurarna, älskar den med. ♥

Cessi undrade varifrån jag köper mina skal, så ska berätta det för er kära bloggläsare ^^. Haha.

Skalet på bilden ovan kommer från MyTrendyPhone.fi. Tycker verkligen om den sidan! Där finns allt man kan behöva till sin telefon och det bästa är att det finns tillbehör till så gott som alla telefoner. Köpte samtidigt ett skal åt både min kusin och åt Jonny därifrån.

En annan sida jag också har beställt ifrån (2 gånger till och med) är Skinz.se. Frakten kostar inte alls så farligt mycket och där finns ett stort urval produkter. Obs! Skinz hemsida verkar inte fungera för tillfället, men försök titta in där senare istället!

Sen har jag köpt ett skal från en butik i Sverige och mitt första köpte mamma åt mig från en Sonera-butik i Helsingfors.

Modern preppy .

Har varit på lite lördagsshopping idag tillsammans med mamma. Hittade några fina saker:




Hur fin tröja som helst från Lindex! Dessutom på -25%, så ca 24 euro.


Shorts från Gwyneth Paltrow's nya kollektion för Lindex. Just under 30 euro, vilket jag tycker är lite onödigt för ett par sommarshorts som man snabbt sliter ut, men de här var så fina och det känns alltid lite roligare att köpa plagg som någon känd person har varit med om att designa. :)




Fina örhängen och armband på rea!

Köpte även en lång skjorta (mörkblå) och en ljusblå topp från Cannys outlet. Jättenöjd med alla mina fynd idag! Det for ju lite pengar, men joo. ^^ Som tur betalade mamma lite.

Nagellack i vårens färger .

Hatar människor som envisas gå omkring med mörka, fula, konstiga färger på naglarna. Typ mörkbrunt eller brunrött. Eller okej, för att inte verka riktigt hemsk nu så passar det ju såklart på en del! Det måste jag erkänna. Men på de flesta är det alltid nättast med en ljusrosa eller pigg färg som går i säsongens trender! Ser helt enkelt mycket trevligare ut. Enligt mig.

Här är några av mina favoriter! Alla från mitt favoritmärke när det gäller nagellack, Mavala. :)






Favoriten av dem alla! ♥ Det blir en så fin blank yta, nästan lite metallic-aktigt. And i love it! Ni kan se skymten av det på mina fingrar i senaste inlägget.

Ps. Orange är jättehett i vår! Åtminstone enligt alla modetidningar osv ;)

Yee friday .

Sitter i skolan just nu och väntar på att engelskalektionen ska börja.. Har inte skrivit min uppsats färdig, men det är knappast hela världen :) Klockan ett ska jag på samtal och sedan är resten av fredagen öppen! Får se vad jag hittar på. Kanske far och se på Jonnys match i Ekenäs?


Oj gud, varför publicerade jag det här ?

Har varit en enda dag av fyra den här veckan i skolan.. Nej, jag är faktist inte sjuk, eller det beror på hur man ser på saken. Jag mår bara skit psykiskt. Kanske det kommer helt som en överraskning för många, även för dom som känner mig ganska bra och ser mig i skolan hela tiden, men det är för att jag aldrig visar hur ledsen jag är inombords. Jag har ätit antidepressiva mediciner i kanske tre år nu efter att jag var väldigt deprimerad och så fort jag har försökt sluta med dem, så blir det bara värre. Fick också diagnosen anorexi för ett par år sedan och alla tankar om mat spökar ännu inom mig varenda dag. Hur mycket jag än äter och njuter av det. Jag funderar på precis varenda sak jag sätter i munnen och hur min kropp ser ut.

Varför i hela världen skriver jag det här på min blogg?! Jag har ingen jävla aning, men det känns bra. Är inte ännu säker på om jag kommer publicera inlägget eller inte..

Men varför skriver jag om det just nu? Kanske för att jag håller på att bli mer deppig för varje dag som går och för att ätstörningen börjar komma fram ordentligt igen. Kanske för att min pojkvän inte orkar med mig mera när jag bara är ledsen och sur hela tiden och jag låter det gå ut över honom främst. Kanske för att jag verkligen behöver få hjälp igen och gå och tala med någon. Kanske för att jag påriktigt mår så dåligt att jag inte ens klarar av att gå ti skolan på morgonen. Då är det ju något som verkligen är fel. Och varför hålla det hemligt?

Det känns lite tabu att tala om sånt här, men helt sant så bryr jag mig inte fast hela världen vet hur dåligt jag mår. Jag menar, så länge ingen börjar särbehandla mig eller tycka synd om mig.. För det vill jag knappast. Jag vill väl bara att de som känner mig ska veta varför jag inte dyker upp till skolan ibland, inte orkar träna osv. Varför säger jag det inte bara till dem som bryr sig då? För jag hatar att tala om det här facetoface med någon och berätta det om och om igen. Mycket lättare så här.

Jag hoppas ni som läst det här förstår mig på något litet sätt.. Är det något ni undrar över så snälla lämna en kommentar! Var fast anonyma! Nu när jag en gång har berättat allt det här så kan jag lika gärna berätta lite till.



Klart det finns mycket personligare saker än det här som jag inte kommer berätta om, tex gräl, personliga relationer och det värsta jag varit med om, men jag kan till och med hjälpa andra som har det lika jobbigt genom att berätta hur jag har det och hur jag försöker klara av mina problem.

Snälla, behandla inte mig som någon slags störd person nu, för det är jag ju väl ändå inte.

Hemlagad sallad .

Gjorde en liten lyxig sallad idag efter skolan med mozzarella, lax, tomat och kalamatra oliver. Mums!


Iphoneskal att dö för !


Fast jag har ju redan ett nytt på kommande på posten.. ^^ Tror bestämt att jag har allt som allt 8 stycken skal till min Iphone då! Woopsii. Men jag älskar att kunna byta! Samma sak med väskor, orka gå med exakt samma varje dag. Dessutom blir de snabbare utslitna då. Så är det förresten med nästan allting. Ska någon dag fota och visa alla mina skal :)

Alla skal ovan finns på Apples hemsida.

Förkyld igen .


Olympus .

Fick min födispresent av pappa idag. En kamera precis som jag önskade mig :) Ingen Nikon eller Canon utan en Olympus. Är inte så bekant med märket men pappa är it-chef, så litar på att den är jättebra för det! ^^

Är dessutom super glad över att den är röd och inte svart och tråkig. Lite färg i vardagen, tack!


Fest och kalas !

Hejsan bloggen. Igår var det fest i Pojo! Hade kul med Jonny, Emma, Janni, Issu å många fler :) Slut var man nog och slocknade i Jonnys säng så fort vi kom hem. Hihi.

Steg upp ren klockan 9 idag för att komma med tåg och buss till Borgå. Lillebror Elmer fyller fem år! Imorgon hem igen till min största gullegubbe ^^.

Ajjo, måst ju säga vem jag hejar på ikväll i melodifestivalen. Loreen och Ulrik Munther! Fast Loreens låt Euphoria är nog överlägset bäst (:


Det är inte alltid som det verkar .

Kom just hem från ABC med syster. Sitter och angstar över att det är så fint väder ute och att jag bara sitter här på min rumpa och äter godis.. Och borde läsa på prov! Får inte fa till Jonny heller för han är så duktig och läser på sitt prov han.



Fyller faktist 17 år om endast 9 dagar. Vet inte alls vad jag ska önska mig, men kom igår på att jag verkligen sku behöva en nya kamera eftersom Molly mer eller mindre har förstört vår fina Canon. Vill absolut inte ha någon dyr systemkamera eftersom jag tycker de är så överskattade. I alla fall om man inte är fotograf eller har det som sin största hobby. Dessutom är de flesta systemkameror så onödigt stora och klumpiga och svåra att ha med sig i väskan.

Jag vill ha en liten nätt, men ändå bra (!) digitalkamera. Det ända jag kräver är att märket är Canon eller Nikon.

Hos frissan nuu .

Hela min outfit. Jee.


Tuff brud i lyxförpackning .



Så här färgglad är jag idag! Är så glad när solen skiner och att det snart blir sommar att jag måste få sätta på mig lite fina färger. Hihi.

Har varit ute på stan med mamma hela morgonen. Köpte en ny jacka till våren/hösten och så delade vi en portion kebab på Darin. På kvällen blir det nyttig lax! Kanske Jonny också kommer :)

Men nu iväg till frissan. Ska klippa topparna lite grann bara.

Det är vår i luften !

Har hängt med min tjej Emma hela eftermiddagen. Var på Elit-herrarnas match i Lojo nu på kvällen! Tog en fin bild på oss tidigare ute i solskenet ^^.


RSS 2.0