Nu är det ledigt !

Skrev sista provet idag! Gick inte så hejsan, men ett riktigt godkänt vitsord ändå :)

Efter provet blev jag med en massa tjejer på ängen och hade picnic. Spelade volleyboll och hade det jättekul. Inte lika kul med byxorna fulla med sand men joo, heh. Slänger man sig får man ta konsekvenserna.

Soon Revenge och sedan i säng. ..Fast jag sov nog redan från klockan 6-9. Jobbigt det där när man inte har en aning om klockan är 9 på morgonen eller på kvällen! Min första tanke var att "huh, jag hinner till och med gå i duschen före skolan ännu!". Några bilder från idag, lata jag som bara fotar med Iphonen nu för tiden;


Konstigt så dålig placering den här fick ..

Should've known better,
Now I miss you,
Like Sahara miss the rain.
Changing like the weather
Maybe it's true
Maybe you're not gonna change


Flyttning på g .

Syster skrev det ren på sin blogg, så varför inte skriva det på min också? Vi ska alltså flytta. Det enda som måste fixas först är att vi får vår bostad såld. Mycket mera än så vet jag inte, så lämnar bort resten av detaljerna!

Nu blir det USA:s historia resten av dagen. (y)


Lilla tuppluren .

Var lite trött där vid klockan 12 så gick och la mig i säng. Har sovit nu fem timmar och 30 minuter+! Nytt rekord för att inte vara sjuk utan bara läst lite för mycket på prov. Syns det på frisyren att jag sovit en god stund? ;) Fast den är nästan helt gullig..


Mums !

Stolt efter en fin 9:a i ekonomiska geografikursen! Man kan ju alltid hoppas på ett liknande vitsord i den andra geografikursen också. Unnar mig själv nu lite god mat och tv innan jag tar itu med sista provet. Happy day.


Den där vanliga solnedgångsbilden ..

Sv; Jag tål inte heller att äta knäckebröden så att säga 'fel' väg.. Och jag gillar Ikeas plasttallrikar :) Kanske int det limegröna (höhö), men annors är dom så sköna att använda!

Skrev dagens geografiprov i nästan två hela timmar. Har aldrig skrivit ett lika långt prov, varken tids- eller längdmässigt! Hoppas hoppas att det gick bra. Sitter i sängen nu och läser på morgondagens geografiprov. Som tur är det dåligt väder, så det harmar inte att man måste sitta hemma. Bara två prov kvar nu hej!


Dagens mat ..

Det tar tusen år för mig att breda smör på knäckebröd. Jag vill int att det kommer för mycket i hålena men det ska ändå vara jämt över hela brödet.. Ojoj vilket problem alltså.

Ajja, visst har min katt bekväm sovställning? :)


You got me wondering .

Hade jättekul i Ekenäs igår! Åkte ut med Vickes båt till Källviken där det var lite drama och polisen fick komma. Annors hade jag det hur bra som helst :)

Tänkte köra tillbaks till Ekenäs snart.. Får se vad man hittar på där idag. Några bilder från igår;


The Simpsons .

Håller på att se igenom The Simpsons-serien, är redan på andra säsongen. Och jå, min dag blev nu lite som den blev.. Har inget bättre för mig just nu så börjar läsa på måndagens geografiprov.


Jag döör ..!

Har läst hissa nu i två dagar! Idag har jag lagt ner säkert över fem timmar på provläsning och det blir åtminstone en till ännu. Huouhh.

Som tur behöver jag inte läsa imorgon mera, då ska jag bara skriva provet. Fick förresten 9- i moddaprovet ^^. tadaa! Imorgon ska jag på arbetsintervju till Ekenäs och sen kanske jag blir där efter det. På fredag fortsätter provläsandet igen.


Working hard .

Hur skön dag som helst idag. Fast åtminstone tre timmar har gått åt till att läsa hissa (Lägg till några pauser här och där så har hela kvällen gått åt till det..). Försöker bara tänka att nu satsar man det sista och sedan är det sommarlov! Fyra prov ska jag nog klara av. Lite svårt att koncentrera sig bara när det är så varmt och skönt ute. Därför har jag suttit med boken i handen på balkongen idag. Haha. Tog en paus och bara låg i bikini en stund och tog sol där.

.. Den där små-obligatoriska bikinibilden :) Och nej, jag är inte riktigt så där snyggt brun ännu i alla fall! Har nog redigerat ljuset en aning.

Tycker ni annors att det är okej att lägga ut bikinibilder på sig själv? Liksom om man sku sätta en bild på sig med bara underkläder på så skulle säkert många tycka att det verkar lite slampigt.. Det är inte riktigt samma sak med bikini på. Varför? Man visar lika mycket naken hud ändå?


Skön outfit .

Svårt att fota sig själv och kunde inte bestämma vilken bild jag skulle lägga in :(


En lördag i Ekenäs .

Igår for jag ganska spontant iväg till Ekenäs. Hade först planer på att fara på fest till Barösund, men så blev det då inte. Istället åkte jag ensam med tåget till Ekenäs i det fina vädret och träffade bl.a. Jessi, Natte och flera andra. Hade jättekul. Sen for jag med pojkarna till Box och frös tårna av mig. :) Mamma kom som vanligt efter lilla mig senare mot natten.


Molly på Raseborgsdagen .

Inte största publiken, men fint väder och roligt var det ändå! Och syster sjöng lika bra som vanligt fast hon hade 39 graders feber :)


I miss your morning kiss .

Sitter här och myser i Issus huppari som jag lånade igår. Whiii. Egentligen skulle mamma ha med mig till Borgå idag på förlovningskaffe, men jag har ont i halsen och känner mig ganska hängig så stannar nog hemma. Syster har feber men ska ändå uppträda idag här i Karis eftersom det är Raseborgsdagen.

Tänkte ladda ner en film nu och laga något gott att äta och bara ta det lugnt. Får se vad man orkar hitta på senare!


Rolig kväll med tjejerna .


Nya bikinin .


Båda för 20 euro från Lindex. Den blåa var på rea fast den är ny för säsongen. Köpte dem i Borgå när vi var där med skolan på tisdag. Super fina tycker jag! Tycker inte så farligt mycket om färgen grön, men den här lite mera mintgröna färgen känns så fräsch. Och så ser man lite brunare ut i den ;)

Ååh.
Har säkert 6 olika bikinin nu plus två simdräkter. Varför är det så roligt att köpa nya bikinin?!

En liten bildboom från Borgå .


Dagen fina outfit .

Länge sedan jag hade någon bild på min outfit så tänkte sätta in dagens. Helt vanliga leggings och en längre vit topp plus lite smycken. Koftan är ny från märket Vila, tunn och skön.


En givande dag .

Wuppiduuu. Har ägnat en stor del av dagen åt skolan och läxor samt börjat med provläsningen. Var så trött klockan 4 att jag somnade och vaknade halv 7 igen och fortsatte läsa historia. Det är så jätteintressant med historia och allt det, men det tar så länge att läsa och lära sig det!

Var just ute med syster och hunder på kvällspromenad. Träffade en trevlig man från Nigeria som jag talade med en rätt så lång stund.. Haha. Lite random, men det är så kul att få öva upp sin engelska!

Imorgon till Borgå med skolan, på onsdag fotbollsmatch i Ekenäs, torsdag ledigt och livet ler. Håller dessutom på och planerar med mamma vart vi ska dra iväg på sommarlovet. Grekland, Bulgarien, Turkiet, Cypern, Portugal..? Alternativen är så många.


Ön Corfu, ett alternativ.

En hund på fönsterbrädet .

Sköön dag. Var några timmar i Ekenäs på dagen och efter det har jag gjort en inlämningsuppgift i hissan färdig, sett en ganska rolig film med syster och mamma samt ätit god mat. Mums. Försöker ännu läsa lite ur min moddabok innan jag går i säng. Har inte börjat på den ännu och den ska vara läst på onsdag :0..


Inga sura miner .

Jättekul kväll igår i Ekenäs! Var med lite olika människor där och bara chilla. Ville inte köra hem igen med min skoba eftersom det var så kallt senare på kvällen, så mamma kom efter mig.

Ska äta lite nu och sedan fara med syster till Ekenäs efter skoban. Firar morsdagen först på kvällen eftersom mamma har varit sjuk under natten, men börjar må bättre nu.. Helt bra väder idag ialf så humöret är det inte heller något fel på :)


Pound the alarm .

Hade jätteroligt igår och fiilisen var på topp fast jag körde 99,9% nyktert! Bandet spelade tydligen inte i Kimito som jag hade trott, utan i Kärra - Furulund, men det spelade ingen roll :) Dansade massor och såg en hel del människor som man inte precis träffar varje dag.

Kakibajs väder ute just nu, men drar ändå iväg på en länk/power walk snart. Sedan borde jag hinna med lite skolarbete och senare ska jag hitta på något kul. Kanske det blir Ekenäs?


It's 5 o'clock in the morning .

Fredag imorgon! Tyvärr har dom lovat regn, men det måste man bara leva med helt enkelt. Endast två lektioner imorgon eftersom vi fick en inlämningsuppgift i hissan istället för att vara på lektion. Shysst. Det betyder att jag slutar redan kl 12 ^^.

Senare mot kvällen far jag med Emma till Kimito där Pointless 80 uppträder. Kommer säkert en hel del människor dit eftersom det faktist är fritt inträde - Så alla som inte har några planer för imorgon ännu, ta med en kompis och kom dit! Sedan blir det säkert att fara till Dalsbruk och sova och hem till Karis igen på lördag någon gång.


Jee, sommaren 2009? :)

Ps. Lyssna på 5 o'clock - T-pain Ft. Lily Allen and Wiz Khalifa.
Den är skööön.

The sun goes down .

Härlig dag! Sool sol och ännu mera sol. Tog en lång promenad lite tidigare, och jag säger då bara det.. Promenera aldrig i jeans när solen skiner! Svetten bara rann. Ska se hur mycket läxor jag hinner göra nu och sedan skulle det vara jätteskönt med en kvällslänk. Kram.

Iphonebilder!


You say, I wanna be okay hey .


Swaaag .

Några av er har säkert hört den här covern på Justin Biebers låt Boyfriend, men tänkte ändå lägga upp den här. Kom på igår att jag verkligen gillar låten! Det tog en tid jo.. :)

I alla fall så är den här lilla killen jättegullig och sjunger bra. Läste lite av kommentarerna till den på Youtube och många tyckte det var fel på något sätt och att han ska göra andra saker än sjunga och så vidare för att han är så liten ännu. De tyckte att det var hans föräldrar som fick honom att göra det, men jag tror inte riktigt på det.. Det är väl bara bra att hjälpa honom om det är det här han vill? Int vill min syster alltid heller spela piano eller öva någon låt, men nog är hon säkert ändå tacksam över att mamma fick henne att göra det eftersom hon behövde det.

Jo, det här blev ett smått flummigt inlägg, så nu ska jag gå ut med hunden tillsammans med syster och sedan kolla igenom lite läxor inför imorgon!


Mumsigt .


Du gjorde mig hel, men rev sönder mig igen .

Var igår i Ekenäs och hängde med lite nya människor. Jättekul! For hem efter klockan ett nån gång då mamma kom efter mig.

Idag har jag varit ute på stan med mamma, köpte bl.a. en ny klänning och en t-skjorta från Canny. Tycker klänningen är super söt och den passar så bra till sommarens varma dagar! Tänkte antagligen ha den på avslutningen också..

I alla fall så har jag ätit god hemlagad lax nu och ska om en stund ut på power walk med mamma. Tror jag tar det lugnt idag, så blir väl hemma och se på en film som vi ha hyrt. Det var någon actionfilm med Taylor Lautner? Ha det bra för det har jag!


Var ha ja riktigt hamna ?


Instagram .

Hade laddat ner Instagram redan när jag fick min Iphone, men fattade inte riktigt idén med det då och nästan inga kompisar hade det. Märkte att ganska många har börjat använda Instagram nu så tog och laddade ner det igen. Awesoome! Jag heter finastemimmi där så det är bara att börja följa mig och gilla mina bilder där. :)

Kom just hem från en länk, har ätit kyckling och är jättesugen på chokobananer.. Blöö. Har lyssnat på Håkan Hellström hela dagen, det hjälper alltid upp humöret. Ikväll kommer Revenge! Loove.


Mitt hjärta bara värker .


Promenad i solnedgången .

Hade det super igår med en massa människor. Först efter klockan 10 ungefär for vi ut till Stallörsparken där det hände det ena och det andra! Mamma kom efter mig och Simon mitt i natten någon gång och skönt var det att lägga sig och sova när man kom hem.

Har sovit nästan hela dagen idag, men orkade ut på en promenad nu på kvällen i alla fall. Imorgon skön skoldag med bara fyra lektioner!


RSS 2.0