Iphone !

Hihi. Fick min julklapp av mamma redan idag eftersom hon inte kunde vänta längre med att ge den. En ny vit Iphone! Happyhappy. Hon bjöd även på Knäppen eftersom hon fyllde år igår. Ska avsluta dagen med ett avsnitt Gossip Girl tillsammans med syster!


Var förresten borta från skolan idag eftersom jag har fått angina på nytt.. Kul. Hade stegring på morgonen och hela halsen mår rumpa.

Bingo jacket .

Igår var det matcher med c-flickorna som gällde. Inga poäng hem, men nästan hela laget är relativt nytt så då går det väl lite som det går.. Efter matcherna for jag och Emma till Iso omena och småshoppade. Hittade en underbar kjol, ett par örhängen och en ring. Emma köpte en likadan jacka som jag köpte på fredagen, men hennes är svart och min ljusbrun (:



Vero Moda - 49,95.
Konstigt nog hittade jag en jacka som inte kostade sjukt mycket! Det brukar ofta gå så. Köpte även en ny halsduk som passar bra till jackan. En stor brun från Vila för lite på 20 e.

Kom hem från Ekenäs för ett par timmar sedan. Var där över natten med Emma och hade det skoj. Idag har mamma födelsedag, så hoppas på god mat C;

Pop coorn .

I början av veckan kändes allting så svart på något sätt, men nu börjar allt reda upp sig och framtiden ser igen såå mycket ljusare ut! Har ju skrivit undan mina två prov, rett upp ett par saker och imorgon ska vi till bokmässan med skolan. Kommer bli nice. Hinner säkert träffa mormor där eftersom hon också är på väg dit och efteråt kanske jag blir i Hesa med mamma och titta efter en ny jacka. Skulle villa ha en röd!

Tumblr_lrf8rzfnuv1qz88eao1_500_large
Hahahah. Jag döör. Dålig kvällshumor (;

På kvällen blir det chill med Emma &. Co, antagligen filmkväll. Ska ladda upp inför matcherna på lördag! Blir också över natten hos Emma.

Puss puss, sov gott !

On top of .

Jag måst nog erkänna att min blogg har blivit en aaning tråkig på sista tiden. Nå väl. Idag var det en vanlig skoldag, under mina hålltimmar for jag till bollhallen och se på pojkarnas skolsähly. Såklart vann Karis alla sina matcher ;) Fick till och med sköta om maskinen en stund där man stoppar tiden och ger poäng. Hihi.

Tumblr_ltiv45w0mb1qk4zpko1_1280_large

Imorgon ska jag skriva historia och psykologi på omtentamen eftersom jag var sjuk under provveckan. Jess! Får skriva prov från kl 3 till 6 ._. Tänkte dom att man ska svälta ihjäl i skolan liksom? På kvällen blir det film hos Jay? :)

Nu ska jag läsa ett par timmar till proven och sedan göra en väldigt konstig filosofiläxa.. Ha det bra för det har jag!

Uppdatering via Ipad .

Hade en skitkul kväll igår! Haha, kommer att ha fina minnen från det här höstlovet. Har inte sovit en enda minut i natt, så sitter här med en fruktansvärd huvudvärk. Mitt morgonmål idag bestod av kalla köttbullar i ABC.. Är hur hungrig som helst, har inte ätit ordentligt på flera dagar. Skulle döda för lite spagetti och bacon! Sitter just nu i Hangös bollhall. Ska se på systers handbollsmatch. Har en jättesnygg bild på mig och henne här på Ipaden, men får inte den in på internet på någo sätt ;/

Äppel och vindruvor .

Hade en jätterolig kväll igår! Idag festas igen, hoppas det blir lika roligt. Sen ska jag
orka på lördag också, haha.
C-:



Så här fint morgonmål lagade jag åt mig igår ^^.

Vart tog mitt glada jag vägen ?

Har inte haft så mycket krafter på sista tiden, har inte orkat med något extra. Hoppas att bli något piggare under höstlovet. Imorgon ska vi se på film i skolan hela dagen och på kvällen har jag och Emma planerat att fara på bio. Kan det bli mycket mera chill än så?! Har faktist ett läkarbesök att passa också..

Tumblr_lsxgm5dl5g1qmt5mvo1_500_large
whi .

På torsdag har herrarna hemmamatch. På fredag och lördag går det säkert lite vildare till! Ska inte tappa bort min väska den här gången.. (;

Nu ska jag ut en sväng, puss ♥

Snart är det måndag igen .

Firade farmor igår, som nu är 80 år, med att äta på restaurang. Gott var det med en stor gris entrecôte! Klockan sju kom syster på tv:n i Talent och hon ägde. Hon var så mycket bättre än första gången.

Tumblr_lhcpf9cevy1qdkwieo1_500_large

På kvällen for jag ut med min kusin Simon. Gud vad vi hade det kul! Haha.
Inga mera detaljer om det.. ;) Bara att jag är bäst!

Loo0k .

Nu till skolan! Inviger mina nya Ugg's (;



Efter skolan far jag till Ekenäs. Ska äta kinesiskt med Emil, Emma
och Antte! Mumsmums

Det dom aldrig nämner .

Den här perioden är mina torsdagar helt klart skönast! Börjar kl 10, har 4 helt chill timmar och slutar klockan 2. Dessutom är det innebandyträningar idag och så är det fredag imorgon. Bara positiva saker med torsdag alltså!
På tal om positiva saker så vann Hifk igår, en fiin vinst mot Jokerit. Bad mamma börja skaffa lite biljetter åt mig igen, var förra säsongen på fyra av Hifk's hemmamatcher och det är alltid lika kul att se på ishockey!



Dagens enkla men söta outfit. Hade även mina kilklackar på c;
Är verkligen glad över min nya scarf!

Så mycket sämre .

Hur mycket jag än tycker om Britney Spears skulle jag nog inte gärna gå på en konsert som fått sådan här feedback; Expressen - Låt för låt .



Nu skolfotografering. Har ännu en lång dag framför mig och jag är tröött!

Allt känns så grått ..

Ajaj. Kom hem från skolan 20 före fyra, åt gröt och såg på tv och somnade.. Vaknade för en stund sedan, vilket betyder att jag har sovit närmare 4 timmar. Jaa-a, dit for den dagen så att säga!

1009113-12-1318153371105-n700_large

Skadade min häl igår på gymnastiken så jag inte kunde fara på sählyträningarna. Som tur känns den mycket bättre idag! Hoppas den inte blir sjuk igen så fort jag tränar..

Hade annors min första lektion i filosofi idag! Känns väl lite annorlunda än de andra ämnena plus att jag är enda nybörjaren i gruppen. Hehe.. Men jag klarar mig väl bra ändå!

Nu planerar jag i alla fall att fara och äta kvällsmål (ni kan aldrig gissa att jag tänker äta gröt!) och se ett avsnitt Gossip Girl som vanligt så här på vardagskvällarna. :)

Yes, she's got talent .

Ska försöka skriva ihop ett litet fint inlägg åt er nu eftersom jag vet hur tråkigt det är att besöka en blogg och märka att den inte har blivit uppdaterad..

På fredagen hände ingenting speciellt. Satt hemma med mamma och såg på Finland - Sverige samt lite av Idol. Och det måste jag då säga, har aldrig sett Finlands landslag spelat en så bra match mot grannlandet!

Igår for jag iväg till Hangö på lite kuligheter och stannade där över natten. Kulkulkul. Kom hem med fyrans tåg idag och tänkte spendera resten av kvällen med lite läxor, Gossip Girl och om jag orkar så far jag till bollhallen med Emma senare. Är förresten jättesugen på gröt! Har inte ätit det på över ett helt dygn ju. Haha, jag har en lite enformig diet just nu som består av ca 2-3 portioner gröt per dag och kanske lite skolmat :) Kanske inte så bra med tanke på alla näringsämnen and so on, men gröt är gott..



Inte missade ni väl min syster när hon uppträdde i Suomi Talent igår?! Om ni ändå sku ha lyckats med det så kan ni se klippet på internet!

När du inte längre orkar, kämpa lite till !

Och så satt man framför datorn igen en gång. Nå vad är det nu där. Det är fredag och jag är på gott humör! Fick riktigt sluta två timmar tidigare idag eftersom vår lärare i filosofin var sjuk. Hihi.

Hm, borde hitta på något roligt att göra till kvällen. En länk blir det högst antagligen lite senare ändå. Någon frivillig som hänger med? Annors blir det syster eller mamma som tvingas med ut i blåsten. :)



Dagens.
Ny blus från Esprit.

Ej min bild , whi .

Har skrivit finskaprov, varit ute med hunden, sett på en intervju, blivit filmad när jag kört omkring med min super snygga Solifer, träffar Emma en stund och varit på länk. Nu ska jag göra mig fräsch och sedan fara ut med Emma och Hanna! Tortillas och film med dem senare ;)

Tumblr_lknf67hjp91qc9n1zo1_500_large

Puss

Ps. Min mamma och pappa kan faktist vara riktigt snälla ibland ! Hihi .

En av mina favoritsötsaker .



Macarons .

Shake me .

Sitter i skolan och datar. Hade just förberedande inför finskaprovet imorgon, men efter 10 minuter fick vi gå eftersom ingen hade några frågor. Jeje. Snart mat och sedan utgivning av samhällsläraprovet. Hoppas verkligen att det gick bra! Fast knappast, det var ändå mitt första prov i gymnasiet..

Annors så får jag träna idag igen! Kan det bli bättre?! Har nästan glömt bort hur man springer ju efter en hel vecka utan träning. Äh, kanske det är bra med lite paus ibland :)

Gröt och premier league .

Jaja. Har börjat äta antibiotika nu mot min hals så fick varken spela fotbollsmatchen idag eller innebandymatcherna imorgon. Suger massormassormassor. Sitter i stället hos pappa i Borgå och ruttnar.

Alla värkmediciner och antibiotikan gör mig sjukt trött, somnade i soffan efter lite morgonmål. Var ute på stan också tidigare idag ett par timmar och nu håller jag på att slockna igen.

Puss å hej!

RSS 2.0