A piece of me .





Tycker om min enkla och snygga blus från H&M !

Det är så här .

Har all den här dumma ilskan och ångern inom mig som bara vill ut. Visst har jag lärt mig de senaste åren att hantera mina känslor mycket bättre, men det är ändå så svårt ibland. Inte blir det bättre av att jag har en ogjord finskaläxa framför mig!



Det enda som håller mig lugn just nu är musiken. Gud vad skönt det kan vara att bara sitta och lyssna på hög musik och skriva av sig lite på bloggen. Ska i alla fall få min läxa gjord och sedan gå i säng för att förhoppningsvis vara på bättre humör imorgon och ha en lite bättre dag.

Och ett äpple .

Argh. Har haft både en bra och en dålig måndag. Två timmar samhällslära gick snabbt undan och lika så två lektioner bildkonst. Har missat all träning idag pga att jag for med Emil till Ekenäs sjukhus för att röntga hans handled som han skadat igår under sin match. Dit for så gott som hela dagen, hann i alla fall på en kebab med honom innan han for hem med sista tåget. ♥


Absoluta favoritarmbandet just nu!

Ska skaffa fram lite små slantar tills imorgon och högst antagligen fara till Emil. Får se. C-: Saknar honom varje sekund ju.

En lång dag .

Kom hem för kanske en timme sedan från Nummela. Hade fotbollsmatch där som vi förlorade 1-0 igen en gång. Jag blir snart tokig om vi inte får in ett enda mål! Säger inte att vi måste vinna, men ett litet mål kan vi väl ändå få? :-)



På hemvägen blev det en stor choklad milkshake i Lojo! Mums ♥

New new new

Ville skapa en ny blogg. Lite för att starta om på nytt liksom. Så från och med
nu kommer jag bara att blogga under finastemimmi.blogg.se! Bara jag hinner
ska jag lösenordsskydda min gamla blogg mrcds.blogg.se, så att ingen annan
behöver läsa alla mina gamla inlägg mera, men så att jag själv någon gång
kan titta igenom den.. Så passa på att läsa min gamla blogg nu medan ni kan!





Min väldigt tidiga julklapp av Emil

RSS 2.0